Најстаро приватно претпријатие кое се занимава со трговија на електро - материјали во Прилепскиот регион и опстојува веќе 24 год.

Трговија на електро материјали:
  • Бакелитарија од електро-контакт Загреб
  • Склопна техника од Ети - Словенија
  • Кабли и жици - по рекламни цени на големо и мало од Фабрика за кабли Неготино, за која е и овластен дистрибутер.
  • Расвета

Трговија со рачен и електричен алат, железарија, водовод и одвод.
  • DeWALT, UNIOR, Black & Decker
  • Einhell, Iskra

Вршење на следниве услуги:
  • изведба на електрични инсталации
  • изведба на нисконапонски мрежи
  • одржување на улично осветление
  • монтажа и сервисирање на трафостаници.

Продажба на дрвени и бетонски столбови.

Локација: Во близина на земјоделската аптека.

Електро опрема инженеринг располага со богат возен парк и има возила за сите намени од областа на изведбата на нисконапонски мрежи, трговија со електроматеријали.